UKLJUČITE SE

Poklanjamo vam 40 Vintage okvira za naočale i dioptrijska stakla

Želite nove okvire za naočale? Uključite se u nagradnu igru i osvojite atraktivne i kvalitetne okvire u kojima nećete proći nezamijećeno.

Dijelimo ukupno četrdeset okvira i dioptrijskih stakala. Naočale dolaze u tri veličine, a idealnu za sebe ćete odabrati sami.

Okviri poznate francuske marke Vintage odlikuju se atraktivnim dizajnom te su izrađeni od nesalomljive plastike TR90 (poliamida) i metalnih ručkica. Uz okvire ćete dobiti i kvalitetne naočalne leće s anti-refleksnim slojem za dioptrije od -6,00 do +6,00 dioptera i maksimalno 2,00 cilindra.

Sve što trebate napraviti je popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka!

Prijaviti se možete do 30. listopada u 11 sati nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući 40 najsretnijih sudionika nagradne igre! Imena dobitnika će biti objavljena na Gloria.hr najviše 8 dana nakon izvlačenja, a svi dobitnici će o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni mailom.

Ovom prijavom potvrđujete da ste upoznati i slažete se s pravilima nagradne igre.

[contact-form-7 id=”121491″ title=”Vintage okviri za naočale”]

Grupacija Lider optike

Lider optike već su poznate pod drugim imenima, koja će ostati ključnim elementom identiteta naših optika. Jedino što se mijenja su nove pogodnosti i usluge koje Vam možemo ponuditi kroz grupu Lider optike.

Započeli smo suradnju 2010. godine objedinjavanjem naše nabave optičkih proizvoda. Bili smo ponukani promjenama na europskom tržištu optike i činjenicom da objedinjavanjem nabave možemo lakše prebroditi ekonomsku krizu.

Inspiraciju za ovakvu vrstu udruživanja smo dobili iz nekoliko izvora, među ostalima od stranih grupacija optika te domaćih udruženja maloprodajnih trgovina (NTL, UltraGros) i ljekarničkih konzorcija.

Tijekom 3 godine suradnje u domeni nabave pomno smo odabrali dobavljače sa kojima surađujemo, da bi vam ponudili kvalitetne proizvode po prihvatljivim cijenama. Ponosni smo na činjenicu da vam možemo ponuditi dioptrijske naočale sa najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu!

Linker
26. travanj 2024 00:51