PRISON BREAK (2005) - DOMINIC PURCELL - WENTWORTH MILLER., Image: 137143459, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
 Foto: Profimedia / Profimedia, Album
NAKON SEDAM GODINA

Pogledajte prvi trailer za novu sezonu 'Zakona braće'

Iako se na male ekrane vraća tek početkom 2017. godine, FOX je razveselio obožavatelje popularnog TV serijala objavivši prvi trailer za petu sezonu “Zakona braće”, a čini se kako ni u novim epizodama neće nedostajati drame i emocija.

Popularni serijal prikazivao se od 2005. do 2009. godine, a završio je smrću omiljenog plavookog zatvorenika Michaela Scofielda – ili su barem svi tako mislili jer je u petoj sezoni itekako živ i ponovno u zatvoru. Televizijska kuća FOX je najavila premijeru najnovije sezone za siječanj iduće godine, a koja će se tema provlačiti kroz devet epizoda sada su prikazali u prvom traileru.

U glavnim ulogama vraćaju se Wentworth Miller kao Michael Scofield i Dominic Purcell u ulozi Lincolna Burrowsa, ali i većina sporednih glumaca od kojih je mnogima najzanimljiviji bio T-Bag (Robert Knepper).

Što nas očekuje u novim epizodama, pogledajte u prvom traileru!

Linker
26. travanj 2024 04:07