FOTO: Decker+Kutić
NOVA KOLEKCIJA

Pogledajte novu kolekciju vjenčanica s potpisom Ivana Alduka

Dizajner Ivan Alduk predstavlja novu bridal kolekciju za proljeće/ljeto 2016. u minimalističkoj kampanji fotografskog dvojca Decker+Kutić.

Novu bridal kolekciju prate fotografije koje su potpuni estetski zaokret od dosadašnjih modnih kampanja s ALDUK potpisom. Čiste, pomalo futurističke, no jednostavno lijepe i maksimalno upečatljive fotografije naglasak stavljaju upravo na ALDUK vjenčanice i ruše stereotipe o tome kako bi bridal kampanje trebale izgledati.

FOTO: Decker+Kutić

FOTO: Decker+Kutić

Na svakoj od osam fotografija jasno su vidljivi prekrasni materijali, posvećenost detaljima i minuciozna izrada ručno i po mjeri izrađivanih vjenčanica.

Želio sam kampanju koja će na neočekivan i poseban način predstaviti nove vjenčanice. Minimalizam i Japan osnovna su ideja koju je fotografski dvojac Decker+Kutić reinterpretirao na svoj originalan i moderan način koji svakako ruši barijere u smislu modne fotografije. Vjerujem da će ova kampanja izazvati divne reakcije i da će nova ljepota ALDUK BRIDAL linije doći do punog izražajakaže dizajner Ivan Alduk.

FOTO: Decker+Kutić

FOTO: Decker+Kutić

Nova kolekcija vjenčanica već je dostupna za probu u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba uz prethodni dogovor termina. Izrada po mjeri te probe na kojima se svaki detalj dovodi do savršenstva dio su stvaranja Vaše idealne vjenčanice s ALDUK potpisom koja ima cijenu od 7 do 9 tisuća kuna.

Pogledajte novu kolekciju u fotogaleriji!

Linker
26. travanj 2024 02:30