CLOUD ATLAS

Pogledajte kako Halle Berry izgleda kao bjelkinja

Ekranizacija nagrađivanog romana “Cloud Atlas” doživjela je premijeru na Toronto Film Festivalu, gdje je pobudila veliko zanimanje kritičara i publike. Glavni glumci u filmskoj verziji su oskarovci Halle Berry i Tom Hanks , koji kao i ostatak ekipe glume više likova u raznim vremenima i prostorima.

Dio tih transformacija su i promjene izgleda koje su više nego drastične, ponajviše na tamnoputoj Halle Berry koja postaje bjelkinja zelenih očiju.

– Mislim da mi je najdraži lik bjelkinje, Njemice, židovke. Zato sam i pristala na ovaj poduhvat, kako bi glumila likove koje inače ne bih imala priliku – opisala je Berry za flicksandbits.com.

I Hanks prolazi kroz velike vizualne adaptacije, s kojima dolazi i velika prilagodba novim likovima. Cilj takvih transformacija je prikazati kako je ljudska rasa povezana kroz sva vremena.

– I stvarno je sve bilo vrijedno truda… Ako ništa, onda barem da vidim Hugha Granta kao kanibala koji tumara filmskim setom – ispričao je Hanks.

Film režiraju Lana i Andy Wachowski te Tom Tykwer, a ostatak zvjezdane ekipe čine Jim Broadbent, Susan Sarandon, Hugo Weaving, Jim Sturgess, James D’Arcy i drugi, dok prikazivanje počinje 26. listopada.

Pogledajte i najavu:

Linker
17. travanj 2024 04:52