Sipa/Cropix / MCMULLAN CO/SIPAUSA/SIPA
VJENČANJE STOLJEĆA

Počinje svadba Novaka Đokovića i Jelene Ristić

Srpski mediji vjenčanje Novaka Đokovića (27) i njegove trudne zaručnice Jelene Ristić (28) okarakterizirali su kao vjenčanje stoljeća.

Novak, koji je najbolji srpski tenisač svih vremena i jedan od najboljih svjetskih tenisača u povijesti te je nakon svog drugog osvojenog Wimbledona trenutno broj 1 na ATP ljestvici, u Srbiji ima status narodnog junaka i trenutno je najpopularnija osoba u svojoj zemlji.

Stoga ni ne čudi zanimanje za njegovo vjenčanje koja počinje danas na poluotoku Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a trajat će i cijeli vikend.

Srpski Blic donosi kako je tenisaču i njegovoj budućoj supruzi najvažnija diskrecija te da su stoga osoblje i glazbenici potpisali da neće iznosti detalje sa svadbe u javnost.

Uzvanike na svadbi, kojih će navodno biti oko 150, zabavljat će Miroslav Ilić, Željko Samardžić, Jelena Kovačevići i Milica Todorović, a svojim gostima Novak i Jelena osigurali su i luksuzan smještaj u prestižnom crnogorskom ljetovalištu.

Mladenci će prvu bračnu noć provesti u poznatoj vili 118, koja se sada zove apartman Sveti Stefan, a koja se sastoji od dva nivoa: najveća sobu ima 165 kvadrata, a noćenje u njoj stoji 3500 eura, donosi Jutarnji.hr.

Linker
18. travanj 2024 13:21