MODNI DOGAĐAJ

Počinje još jedan Schwarzkopf Cro A Porter

U tri dana održavanja, od 15. do 17. listopada, na pisti Schwarzkopf Cro A Portera vidjet ćemo kolekcije najboljih hrvatskih dizajnera.

Prvi dan, četvrtak, 15. listopada rezerviran je za Nebo, Anthony Avangarda, Vedranu Mastelu, Katarinu Džale, Manuelu Lovrenčić, Lukabu by Marina Jerant, a večer će zatvoriti debitantica sezone Lor é . U petak, 16. listopada na pistu Schwarzkopf Cro A Portera izlaze Etna Maar, Iva Karačić, Mario Vijačkić, Madame demode, Klisab, a dizajnu se nakon godina rada u fotografiji vraća 1st by Goran Čižmešija&Humana Nova. Subota, 17. listopada, nam za zadnju večer donosi XD Xenia design čija će se revija održati u zasebnom terminu u 18:30 sati, a nakon nje, u 20:00 sati slijede Jelena Holec, TWINS by Begović & Štimac, Spirit by T.B., Sonja Lamut, Even East, te za kraj 26. Sezone Schwarzkopf Cro A Portera – Lokomotiva.

Sve revije počinju u 20 sati na atraktivnoj lokaciji prostora HAUBA@LAUBA, osim XD Xenie design, koja će se održati u subotu, 17. listopada u 18:30 sati.

26. Schwarzkopf Cro A Porter i ove se sezone održava uz dugogodišnjeg partnera, brend Schwarzkopf, vodeće ime na području ljepote i njege kose.

Pred nama je 26. sezona koju s veseljem najavljujemo. Ovaj puta smo na novoj/staroj atraktivnoj lokaciji HAUBA@LAUBA, tik uz Kuću za ljude i umjetnost Lauba. Kao i svaki puta do sad, pripremamo potpuno drugačiju produkciju i puno noviteta. Prostor je jako zanimljiv, a novost je da će se po prvi puta Schwarzkopf Cro A Porter održati u sklopu urbanog festivala koji se od 07. do 17. listopada održava u Haubi. Predstavit ćemo i neka nova dizajnerska imena, na kojima svake sezone inzistiramo jer oni donose osvježenje u samom projektu – objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Schwarzkopf Cro A Portera.

Linker
20. travanj 2024 10:11