MADONNA

Planira vjenčanje

Pop-kraljica Madonna (50) planira vjenčanje sa svojim dečkom, brazilskim modelom Jesusom Luzom (22), otkrio je njegov otac Luis Heitor Pinto da Luz. On tvrdi pa se par odlučio na kabalističku ceremoniju, kako bi svoju vezu “ozakonili” u okrilju mističnog židovskog vjerovanja, koje pjevačica već dugi niz godina vjerno slijedi. Međutim, njihov brak neće biti zakonski obvezujuć.

-Kabalistička ceromonija koja će povezati mog sina i Madonnu samo potvrđuje da su oni jako sretni zajedno. Ne znam je li to legitiman brak u zakonskim okvirima. To je više tip rituala, ali nisam upoznat s učenjima Kabale pa tako ni s činjenicom hoće li brak biti „legitiman“ – izjavio je Luis Heitor.

Također je potvrdio da par živi zajedno u New Yorku te da se njegov sin odlično slaže s Madonnino troje djece, kćeri Lourdes (12) i sinovima Roccom (8) i Davidom (3). Unatoč velikoj razlici u godinama – pjevačica je, naime, 28 godina starija od mlađahnog Jesusa – njegov otac podržava njihovu vezu.

-Razgovarao sam preko telefona s Madonnom, na francuskom pošto moj engleski nije dovoljno tečan, i doimala mi se u tom kontaktu kao vrlo pristojna i normalna osoba. Vrlo je ženstvena i nemam osjećaj da je stroga – objasnio je za brazilski magazin Quem.

Linker
26. travanj 2024 18:19