AMY WINEHOUSE

Pjevanje, rehabilitacija i - moda

Ljubiteljice osebujnog stila Amy Winehouse uskoro će doći na svoje, jer će odjeću poput njezine moći kupiti u trgovinama i smjestiti u svoje ormare. Naime, kontroverzna britanska pjevačica lansirat će vlastitu modnu i kozmetičku kolekciju.

24-godišnja soul, jazz i r&b diva, poznata po veoma osebujnom poimanju stila, dizajnirat će vlastiti modni brend odjeće i kozmetike tako da će njezini obožavatelji moći oponašati njezin look.

-Amyin karakterističan stil kopiraju djevojke diljem Britanije i tu bi se moglo zaraditi mnogo novca. Ona želi dizajnirati svoj asortiman odjeće i kozmetike, u kojem bi se mogli naći proizvodi poput laka za kosu, marama za glavu, tuša za oči i parfema – sve ono što nju čini onim što jest – izjavio je izvor za britanski The Sun.

Za vodeći proizvod cijele linije odabran je crni tuš za oči, Amyin prepoznatljiv znak.

Upućeni u modu vjeruju kako bi Amyine stvarčice mogle biti ogroman hit, jer se njezinom izgledu, za koji pronalazi inspiraciju u 60-ima, dive posvuda.

-Amy je postala modna ikona usprkos tome što ne izgleda uvijek svježe – jedan je od komentara na stil ove Grammyjima ovjenčane pjevačice.

Možda će joj i činjenica što je muza renomiranog modnog stručnjaka Karla Lagerfelda pripomoći u dizajnerskoj karijeri, usprkos tome što se liječi od svojih ovisnosti o alkoholu i drogama, a nedavno je i napustila rehabilitacijsku kliniku.

Martina Vulić

Linker
24. travanj 2024 14:15