DANIJELA MARTINOVIĆ

Pjesma za Anđele

Proteklih je dana pjevačica Danijela Martinović boravila u Grčkoj, gdje je otišla sa sestrom, ali i za vrijeme boravka na jugu Europe nije prestala misliti na 12. srpnja, kada će u Splitu na Prokurativama biti održan koncert ”Splitska djeca Anđelima”.

– Prije nekoliko mjeseci mi je pala na pamet ideja o jednom ljetnom koncertu u Splitu koji bi nekome poklonila pa sam se tom prilikom sjetila Udruge „Anđeli“ – udruge roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama, obzirom da sam u prosincu prošle godine postala kuma te Udruge sudjelujući u akciji RTLA-a „Budi mi prijatelj-RTL pomaže djeci“. Puno se lijepih trenutaka poklopilo, pa će kruna cijele akcije biti 12.srpnja na Prokurativama u organizaciji splitskog Rotary cluba, kada će se uz izravan prijenos HTV-a održati veliki koncert „Splitska dica Anđelima“ na kojem će se osim mene sudjelovati mnoga imena glazbene scene: Doris Dragović, Oliver Dragojević, Petar Grašo, Gibboni, Luky i Tedi Spalato. Jako sam sretna jer se jedna iskrena želja pretvorila u veliku akciju, a sve s jednim ciljem – pomoći Anđelima – kazala je Danijela, koja je za najavu koncerta obradila pjesmu “Moj lipi anđele”.

Gloria vam omogućuje da preslušate novu Danijelinu pjesmu, a ako želite pomoći splitskoj udruzi Anđeli, koju su osnovali roditelji invalidne djece i djece s posebnim potrebama, možete pozivom na broj 060 9050 donirati 6 kuna humanitarnoj udruzi.

Nakon koncerta uslijedit će i pripreme za drugo slavlje – 39. rođendan splitske pjevačice. Iako ne želi otkriti gdje će slaviti, Danijela bez zadrške najavljuje:

– Proslaviti ću ga kao i obično – velikim tulumom – volim kad se fešta.

Linker
26. travanj 2024 18:11