NOVA MILJENICA

Pippa Middleton - zanimljivija od sestre vojvotkinje

Od svih vrlina što krase Philippu Middleton (27), šurjakinju britanskog princa Williama, mnogima se najviše svidjela njezina pozadina u čast koje je otvorena i bogato ilustrirana facebook stranica s go­­tovo četvrt milijuna sljedbenika. Facebook-prijatelji Pippine stražnjice, “najljepše na kraljevskom vjenčanju”, ozbiljno raspravljaju je li taj dio njezina tijela dar prirode, plod napornih vježbi ili, pak, kirurškog zahvata, te razmjenjuju savjete kako što brže i bezbolnije doći do “savršeno zaobljene, ali ne previše breskvaste” pozadine. Britanski plastični kirurzi zadovoljno trljaju ruke jer od kraja travnja primaju čak 60 posto više narudžbi za estetsku korekciju donjeg dijela leđa.

Brojne potencijalne udavače i buduće maturantice utvaraju si da će i one straga izgledati lijepo kao Pippa samo ako nabave sličnu haljinu u kakvoj je mla­­đa sestra Middleton debitirala na kraljevskom vjenčanju. Modne manufakture diljem svijeta već naveliko “štancaju” vjerne kopije te bjelokosne sa­­tenske haljine koju je skrojila Sarah Burton, kreativna direktorica modne kuće Alexander McQueen, po uzoru na kreaciju kakvu je lani nosila američka glumica Cameron Diaz.

Na krilima “pipamanije” popularna je postala i njezina omiljena Modalu torbica od sive kože, s velikim zlatnim smičcima. Novi mo­­del te torbice već je nazvan “Pippa” i može se naručiti internetom. Modni kroničari zapazili su da Pippa rado nosi i Zara blejzere, Theory haljinice te Tory Burch balerinke, što će tim odjevnim markama vjerojatno udvostručiti prodaju. Masovno se tiskaju i majice s njezinim likom, a vruća su roba i fotografije iz Pippine prošlosti, koje tabloidi plaćaju suhim zlatom, pogotovo ako su motivi malo slobodniji.

Princ William i lady Catherine s paparazzima su sklopili pakt o nenapadanju, no lov na privatnost Philippe Middleton otvoren je bez ograničenja. Ne­­dugo nakon kraljevskog vjenčanja pojavile su se davno snimljene fotografije na kojima vatreno pleše s nekim dečkom odjevenim samo u bokserice, dok ona na sebi ima tek bijelu suknjicu i grudnjak boje lavande. Kraljici Elizabeti vjerojatno nije drago gledati takve prizore, no sestra vojvotkinje od Cam­­bridgea svoj život nije dužna ravnati prema protokolu Buckinghamske palače.

Philippa Midd­leton ipak ne zlorabi svoju slobodu i otkako je njezina sestra zavoljela princa Williama, njezino je ponašanje besprijekorno, kako i dolikuje pridruženoj članici dinastije Windsor. Iako se voli provoditi i redovita je gošća elitnih londonskih klubova, Pippa i u zabavi ostaje dama pa je nitko nikad nije vidio da pretjeruje s alkoholom ili konzumira zab­ranjene supstancije, što inače rado čini njezin istetovirani ujak Gary, crna ovca obitelji Middleton.

Odlična organizatorica Osim dobrog kućnog odgoja, Carole i Michael Middleton mlađoj su kćeri pružili i vrhunsko obrazovanje. Zajedno sa sestrom pohađala je privatni koledž Marlborough u Wiltshireu, a potom studirala englesku književnost na sveučilištu u Edinburghu.

– Bila je pametna i vrijedno je učila, no ponekad su joj društveni događaji bili važniji od predavanja – svjedoči jedan Pippin kolega s fakulteta. – Prema svima je bila izuzetno ljubazna, ali je pomno birala s kim se druži.

Pippino srce od prosinca prošle godine pripada londonskom biznismenu Alexu Loudonu (30), čiji je otac James, bivši šerif od Ken­ta, veliko ime u britanskim financijskim krugovima. Stasiti Alex bio je zvijezda engleskog nacionalnog sporta cricketa, od kojeg je 2007. odustao zbog bankarske karijere u londonskom Cityju. Živi u Ful­hamu, zapadnom predgrađu Londona, diplomirao je na cijenjenom sveučilištu Durham i magistrirao na London Business School.

S Pippom ga je upoznao princ William, njegov dobar prijatelj još od srednjoškolskih dana u elitnom koledžu Eaton. Alexovi prijatelji tvrde da je on ludo zaljubljen u mlađu seku Middleton i da bi se odmah ženio, no Philippi Midd­leton se još ne žuri. Možda potajice živi u nadi da će se jednog dana i ona udati za – princa.

Linker
02. svibanj 2024 22:06