NISU IZDRŽALI

Pippa Middleton prekinula s dečkom

Pippa Middleton (27) prekinula je tri godine dugu vezu s bivšim igračem kriketa, Alexom Loudonom (31), nakon niza svađa koje u proteklih nekoliko tjedana nisu jenjavale. Spekulacije o ljubavnim problemima pojavile su se nakon kraljevskog vjenčanja kada je mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea uživala veliku medijsku pozornost zahvaljujući haljini koja je naglašavala njenu pozadinu. Navodno je njen status novog seks simbola stvorio tenziju u vezi.

– Nakon vjenčanja Alex je bio ljubomoran jer je Pippa flertala s princem Harryjem. Ali istina je da su ona i Harry samo prijatelji – rekao je neimenovan izvor za britanski tabloid The Sun.

Isti izvor potvrdio je da su Pippa i Alex ovoga ljeta imali kraći prekid, no navodi i da je ovoga puta zaista gotovo te da bivši par gotovo i ne razgovara. Tijekom tog razlaza, Pippa je u Madridu viđena u društvu bivšeg dečka i bliskog prijatelja Georgea Percyja, prije nego što se ponovno pomirila s Loudonom.

Usprkos tome što je posljednjih nekoliko mjeseci njihova veza bila u krizi, počele su kružiti glasine o tome da se bivši igrač kriketa i sadašnji biznismen spremao zaprositi svoju ljepšu polovice te da je svojim prijateljima priopćio kako je u potrazi za zaručničkim prstenom, pokušavajući prosidbu zadržati u tajnosti.

Medijski pritisak očito mu je bio pretežak, a Pippa je utjehu potražila kod svoje sestre Catherine i princa Williama, s kojima je provela vikend na imanju u Aberdeenshireu, oporavljajući se od prekida.

Linker
03. svibanj 2024 08:08