KATE MOSS

Pikantna autobiografija

Supermodel Kate Moss odlučila je napisati autobiografiju, a britanski poduzetnik Richard Branson (58) otkrio je da je izdavačka kuća Virgin Books, u kojoj ima vlasnički udio od 10%, pristala objaviti prvu knjigu 35-godišnje zvijezde.

-Bit će to uzbudljivo štivo – znakovito je najavio Branson, koji također upravlja Virgin Atlantic zrakoplovnom tvrtkom, ali nije otkrio i datum objavljivanja. Objasnio je također kako će to biti necenzurirana priča o njezinom životu, koja će obilovati raznim anegdotama o njenim prijateljima iz svijeta slavnih i bogatih.

Manekenka poznata po turbulentnim vezama i čestim tulumarenjima navodno će zaraditi milijun funta za pisanje knjige za koju je izdavač uvjeren da će odmah postati bestseller. U autobiografiji će biti riječi i o njezinoj borbi s konzumiranjem opijata, burnom prekidu s rokerom Peteom Dohertyjem, članom benda Babyshambles, a naći će se tu i osvrt na nagađanja da je sadašnjeg dečka Jamieja Hincea, gitarista benda The Kills, prevarila prošle godine s Eveom Berlinom iz američkog indie benda Living Things.

Branson poznaje manekenku od njezine 15 godine, kad su je prvi put angažirali u njegovoj Storm agenciji. Otada su bliski prijatelji pa je on bio među prvima koji su joj ponudili posao nakon što je uslikana kako šmrče kokain na jednoj zabavi 2006.

Gordana Kolanović

Linker
17. travanj 2024 01:37