BATINE ZA PLAVU KRV

Pierre Casiraghi unakažen u barskoj tučnjavi

Monegaški princ Pierre Casiraghi (24), mlađi sin princeze Caroline i njenog drugog supruga, pokojnog vozača utrka glisera Stefana Casiraghija, zabavljao se u noći s petka na subotu u manhattanskom klubu Double Seven, a sukob s bivšim vlasnikom Adamom Hockom (47) učinit će mu tu noć pamtljivom među mnogima.

Tučnjava je izbila nakon što je Casiraghi, u društvu Stavrosa Niarchosa III (26), bivšeg dečka Paris Hilton, Vladimira Restoina Roitfelda (27) i Diega Marroquina (33) prišao Hockovom stolu. Grupa je navodno provocirala Hocka i njegovo društvo u kojem su bili aktualni vlasnik kluba Jeffrey Jah, frizer slavnih Joel Warren i modeli Natasha Poly, Valentina Zelyaeva i Anja Rubik. Pierre je, tvrde Hockovi svjedoci, potezao iz 500 dolara vrijedne boce votke i vrijeđao djevojke.

– Potom je izbio kaos – izjavio je svjedok. Hock je udario princa koji je odletio preko sobe i aterirao na stol s druge strane. Dok su ostali u čudu promatrali Hock je istukao i ostalu trojicu iz prinčeve pratnje.

– Pierreovo lice je slomljeno, krvavo i prekriveno dubokim posjekotinama. Izgledao je kao da će mu biti potrebna plastična operacija – izjavio je drugi svjedok događaja.

Očevici iz obje grupe potvrdili su da je Casiraghi Hocka neuspješno pokušao pogoditi bocom po glavi. Uhićen je ipak samo Hock te je optužen za napad na princa i njegovu pratnju – prenosi People iz New York Posta.

– Branio sam sebe i svoje društvo. Zašto Casiraghi i njegovi nisu u lisicama? – pitao je Hock pred sudom u nedjelju. Pušten je bez jamčevine, a pred sud će ponovno 29. ožujka.

– Prema zakonu moj klijent ima pravo na samoobranu. Kako onda on može biti optužen da je sam napao četvoricu koji su ustvari njega provocirali poput male djece, nazivajući ga pogrdnim imenima, te ga napali? – retorički se upitao Hockov odvjetnik.

Iz monegaškog kneževskog ureda odbili su komentirati događaje dok ne prikupe više informacija. Pierre Casiraghi, treći u liniji nasljedstva za monegaško prijestolje, u subotu je otpušten iz njujorškog bolničkog centra Presbyterian/Weill Cornell.

Linker
26. travanj 2024 02:28