DVOSTRUKA MAJKA

Penelope Cruz ponovno trudna nakon 17 mjeseci?

Španjolska glumica i model Penelope Cruz (38), zvijezda filmova “Otvori oči”, “Nebo boje vanilije”, “Bijeli prah”, “Vraćam se”, “Devet” i “Vicky Cristina Barcelona”, ponovno je u blaženom stanju, 17 mjeseci nakon što je suprugu Javieru Bardemu (43) rodila sinčića Leonarda – izviješćuju španjolski mediji. Prema obitelji bliskim izvorima glumica je već u trećem mjesecu trudnoće.

Jedna od Almodovarovih muza te suradnica i drugih velikih redatelja poput Amenabara i Allena već je ranije priznala da uživa u ulogama majke i kućanice, pa je lako moguće da je odlučila nastaviti u istom tonu. Priznavši da se nakon rođenja malog Lea počela manje brinuti oko nebitnih sitnica te se zanima samo kuhanjem zdrave domaće hrane za mališana, Penelope je dala do znanja da joj svjetla reflektora nimalo ne nedostaju.

Cruz i Bardem upoznali su se 1992. na snimanju filma “Šunka Šunka” Bigasa Lune, kada su imali i kratkotrajnu vezu te se potom razišli. Tek kad ih je Woody Allen 2008. angažirao za film “Vicky Cristina Barcelona” stara se strast rasplamsala. Vjenčali su se u srpnju 2010. na Bahamima. Budući da je slavni par tajio i prvu Penelopinu trudnoću, ne čudi da službene obavijesti o drugoj još uvijek nema.

Linker
17. travanj 2024 02:35