TAJNOVITA GLUMICA

Penelope Cruz: Ne želim pričati o braku

Otkad je Penelope Cruz (35) u listopadu na premijeri filma “Slomljeni zagrljaji”, redatelja Pedra Almodovara, uočena s novim prstenom optočenim safirima i dijamantima, počela je kružiti priča o njenom skorom vjenčanju. Španjolska zvijezda već je nekoliko mjeseci u vezi s glumcem Javierom Bardemom (40), pa se nagađa da se zaručila za sunarodnjaka i zvijezdu filma “Nema zemlje za starce”. No, lijepa Penelope unatoč konstantnim ispitivanjima, nikako ne želi razjasniti je li uistinu spremna izreći sudbonosno “da”.

U utorak je gostovala u showu Davida Lettermana koji joj je postavio vrlo direktno pitanje: hoće li se uskoro udati za Bardema? Almodovarova muza samo se nasmiješila i kratko odgovorila da se ne osjeća ugodno odgovarati na pitanja vezana uz privatni život, te je tako još jednom izbjegla osjetljivu temu. Unatoč voditeljevom inzistiranju i upornosti, glumica je bila ustrajna.

– Bila sam u ovom showu već nekoliko puta i znaš da sam nepokolebljiva. Jedina stvar koju nikad ne prakticiram, pričanje je u javnosti o osobnim stvarima. To je za mene svetinja. To je moj privatni život. Ne otkrivam detalje jer sam alergična na to – odgovorila je voditelju.

– Znači, već si odlučila ali ne želiš mi reći? – našalio se Letterman a Cruz je potvrdila da već zna, ali ne želi ništa podijeliti.

Linker
26. travanj 2024 15:49