LJEPOTA BEZ GRANICA

Penelope Cruz je najljepša na svijetu

Oskarom nagrađena glumica Penelope Cruz proglašena je najljepšom ženom na svijetu u istraživanju koje je za modni brend Wizard Jeans provela modna stručnjakinja Sally Allen, koja je godinu dana proučavala poznate žene.

– Nema sumnje da je Penelope zaslužila tu titulu. Bila je zgodna cura kad je počela glumiti kao 16-godišnjakinja, ali danas, 20 godina kasnije sazrela je u posebno lijepu ženu i profinjenu glumicu – objasnila je Allen, koja je analizirala fotografije poznatih žena u najrazličitijim situacijama, osobito one na kojima su uhvaćene bez šminke ili u čudnim pozama.

Njezin izbor razlikuje se od većine ljestvica najljepših na kojima se redovito nalaze top manekenke, mlade glumice koje naglašavaju seksipil ili provokativne pjevačice. Na ovoj su ljestvici, međutim, uglavnom žene starije od 35 ili čak 40 godina poput Claudije Schiffer , Kate Beckinsale ili jordanske kraljice Ranije . Među najljepšima dobro se drže i legendarne ljepotice koje su već dobrano zagazile u stariju dob – Catherine Deneuve i Sophia Loren , a svoje su mjesto na popisu i našle žene koje bi rijetko tko opisao kao klasične ljepotice, no koje jednostavno zrače – Helen Mirren i Kirsten Scott Thomas .

– Razlika između zgodnog i lijepog je što je zgodno prolazno, a ljepota je vječna – komentirala je Sally Allen.

Pogledajte Top 10 najljepših žena na svijetu!

Linker
05. svibanj 2024 12:17