ZRINKA CVITEŠIĆ

Patnja je zamijenila ljubav

Iako se činilo da je ljubavna veza između glumice Zrinke Cvitešić i glazbenika Hrvoja Rupčića stvar prošlosti nakon što se on pokunjeno vratio supruzi Tini, izgleda da zvijezda filma “Što je muškarac bez brkova” još uvijek pati za oženjenim muškarcem.

Naime, kako je objavio tjednik Extra, Zrinka je prije desetak dana poslala Rupčiću ljubavno pismo u kojem mu se povjerila da će ga “vječno čekati”. Navodno je glumica dosta emotivno prihvatila raskid veze i teško se može pomiriti s time da se njezina ljubav vratila prevarenoj supruzi. Dok je ona mislila da je pronašla ljubav svojega života te mu se u potpunosti prepustila, ispalo je da je ona za njega bila samo prolazna avantura.

Šestomjesečnu izvanbračnu vezu s 29-godišnjom glumicom, vođa grupe Cubismo prekinuo je na Staru godinu, kada se vratio kući, gdje su ga čekali supruga Tina i sinovi Noa (11) i Jakov (4).

Pročitajte više: ZRINKA CVITEŠIĆ Ljubavni trokut u Trešnji HRVOJE RUPČIĆ Preljubnik se vratio kući TINA RUPČIĆ Supruga uzvraća udarac ZRINKA CVITEŠIĆ Zabranjena ljubav je najslađa

Linker
03. svibanj 2024 22:54