Nina Đurđević
PREGLED GODINE

Parovi koji su u 2013. rekli 'da'

Godinu na izmaku neki će parovi pamtiti kao onu u kojoj su jedni drugima obećali vječnu ljubav, u dobru i zlu – vjenčanja su se slavila na raskošnim i malim, intimnim svečanostima, a sudbonosno ‘da’ izgovarali su oni u dugim vezama, oni zaljubljeni na prvi pogled, ali i oni od kojih to nismo očekivali.

Pogledajte koje su se zvijezde u 2103. vjenčale:

Željko Kerum i Fani Horvat Saborski zastupnik i bivši splitski gradonačelnik početkom studenog vjenčao se u Rimu s poduzetnicom Fani Horvat (28) s kojom ima sinove Franu (3) i Zvonu (1). Svadbi u vječnom gradu prisustvovalo je dvadesetak uzvanika.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović Zagrebačka voditeljica udala se za srpskog povjesničara umjetnosti početkom rujna u francuskom mjestašcu Cap d’Antibes u društvu stotinjak najbližih prijatelja i obitelji. Mladenka je nosila vjenčanicu Monique Lhullier, a nakon vjenčanja promijenila je prezime u Ristović.

Tamara Eccleston i Jay Ruthland Kći šefa Formule udala se za bivšeg brokera Jaya Ruthlanda u lipnju na Azurnoj obali, a par je za prijatelje i obitelj organizirao raskošni tulum u bijelom. Zabava je trajala čak četiri dana, a stajala je više od 30 milijuna kuna – mladence su zabavljali, među ostalima, i Elton John.

JLP

Lana Banel i Andy Bara Iako su početkom godine imali problema u vezi, čak i javno prekinuli, sportska novinarka i nogometni menadžer ipak su pobijedili prepreke i u ljeto 2013. četiri godine veze okrunili brakom. Vjenčali su se u društvu najbližih u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, a uskoro su objavili da očekuju prinovu.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica Zadarska glumica koja se proslavila kao Lara u ‘Larinom izboru’ rekla je ‘da’ odabraniku svog srca Borisu Rogoznici (26) u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Doris Pinčić (26) i njezin zaručnik za datum vjenčanja izabrali su 6. rujna jer tad oboje slave imendan. Doris i Boris očekuju rođenje svog prvog djeteta, sinčića kojemu će dati ime Donat, u veljači 2014.

Foto: Vedran Peteh

Anita Dujić i Ivan Veljača Manekenka i dizajner sedmogodišnju vezu okrunili su brakom vjenčanjem koje se održalo na otočiću Čiovu, gdje Anita Dujić redovito ljetuje. Anita Dujić nosila je vjenčanicu s hrvatskim potpisom, onim dizajnera Manuela Maligeca, a mladenci su svečani trenutak podijelili s prijateljima i rodbinom.

Halle Berry i Olivier Martinez

Pred oko 60 uzvanika, holivudska glumica rekla je ‘da. svom kolegi Olivieru Martinezu u dvorcu u francuskom mjestu Vallery. Halle Berry to je treći brak, a Martinezu prvi. U listopadu su postali roditelji dječaka Macea.

Keira Kneightley i James Righton Francusko vjenčanje imali su i mlada glumica i britanski roker – Keira je ‘da’ izrekla u gradskoj vijećnici pitoresknog mjestašca Mazan u okolici Avignona, pred samo nekoliko svjedoka, odjevena u Chanelovu bež haljinu i balerinke. Nakon obreda odvezli su se u ulubljenom renaultu na obližnje imanje glumičine majke, gdje je održano veliko slavlje.

Emilija Kokić i Miljenko Kokot Zadarska pjevačica i TV spiker nakon dugogodišnjeg prijateljstva i pet godina veze vjenčali su se u njezinom rodnom gradu. Emilija Kokić kazala je da ne bi toliko dugo čekala s vjenčanjem da je znala da će toliko uživati.

Nina Đurđević

Linker
20. travanj 2024 03:12