JLP
ŠTO RADE POZNATI

Paparazzo tjedan: Što su radile zvijezde?

Paparazzo objektiv nikada ne miruje i vreba zvijezde iz svih mogući kuteva. Zvijezde su tako uhvaćene u intimnim trenucima koje su provodile s obitelji ili prijateljima i time pokazale kako i one vode normalan, svakodnevni život.

Tko se našao na meti paparazza prošlog tjedna i s kime, otkrivamo vam u nastavku.

Paris Hilton (33) u kožnoj jakni i dugoj, maxi haljini u petak je posjetila spa centar na Beverly Hillsu. Društvo joj je pravio ljubimac Petar Pan.

Paris Hilton wore a leather jacket over a long dress for a casual Friday. The dress featured a red-brown base with a blue-white six-sided crystal design. She visited the Beverly Hills spa, Anastasia, accompanied by her pet, Peter Pan.  Friday, April 4, 2014 X17online.com
/ Kmm/X17online.com

Foto: JLP

Alessandra Ambrosio (32) izašla je s prijateljicama na kavu, a nakon toga pokupila svoju kćer Anju i njenu prijateljicu iz škole.

Alessandra Ambrosio got out for some coffee with a friend in Brentwood, then picked up her daughter Anja and a friend.  Friday, April 4, 2014 X17online.com
/ HGB/X17online.com

Foto: JLP

Rihanna (26) svratila je na večeru u jedan poznati restoran u Santa Monici. Na sebi je imala narančasto-smeđu jaknu, kratku sivu haljinu i visoke tenisice.

Riahanna stops by Giorgio Baldi in Santa Monica for dinner.  The star was in a fiery orange and brown jacket with a short grey dress and high top basketball sneakers.  Thursday, April 3, 2014 X17online.com
/ Maciel/X17online.com

Foto: JLP

Kim Kardashian (33), zajedno s kćeri North, vratila se svom zaručniku Kanyeu nakon odmora sa sestrama i mamom na Tajlandu.

<H2>Please contact X17 before any use of these exclusive photos - <span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Kim Kardashian and baby North reunite with Kanye after vacation in Thailand and take a walk in Calabasas April 2, 2014 X17online.com EXCL " style="width:100%"/>
/ Maciel-Vip- Awd- FK/X17online.co

Foto: JLP

Josh Duhamel (41), suprug popularne pjevačice Fergie, izašao je na kavu sa svojim sinom Axlom.

Josh Duhamel steps out for coffee in Brentwood with his beautiful baby boy, Axl. April 2, 2014 X17online.com
/ HGB/X17online.com

Foto: JLP

Jessica Alba (32) je često snimljena u obiteljskim trenucima pa tako i prošli tjedan, kada je dan provela s obitelji i prijateljima.

Foto: JLP

Jennifer Garner (41) i Ben Affleck (41) u šetnji sa kćeri Seraphinaom i sinom Samuelom.

Jennifer Garner and Ben Affleck at Brentwood Country Mart with Seraphina and Samuel. March 27, 2014 X17online.com
/ HGB/X17online.com

Foto: JLP

Linker
19. travanj 2024 14:48