USHER

Panika zbog plastične operacije

Američki R&B pjevač Usher (30) morao je otkazati nastup na dodjeli Grammyja jer je njegova supruga, stilistica Tameka Foster (37), u subotu pala u komu tokom liposukcije kojoj se podvrgnula u privatnoj klinici u Brazilu. Pjevač, njegova obitelj i Gabrielle Hunt, Usherov liječnik specijalist, odmah su doletjeli u Sao Paulo gdje je Tameka smještena u bolnici Sirio -Libanes, najboljoj u gradu.

Prema zadnjim informacijama njeno stanje je stabilno, ali liječnici ne žele dati nikave druge informacije. Tameka je prije dva mjeseca rodila njihovo drugo dijete, sina Naviyda Elyja, te je očito zbog nagomilanih kilograma tokom trudnoće pokušala odstraniti salo. Međutim, tijekom operacije došlo je do komplikacija i pretrpjela je srčani udar.

Par ima i 15-mjesečnog sina Ushera Terryja dok Tameka iz prvog braka s trgovcem odjećom Ryanom Gloverom ima još tri sina. Zbog dobrih liječnika i jeftinih operacija Brazil je u posljednje vrijeme postao meka za plastične operacije, no nakon ovog slučaja mnogi će zasigurno dvaput razmisliti prije no što se upute tamo da bi popravili izgled.

Linker
27. travanj 2024 17:51