ILUSTRACIJA

PAMETNO UNOVČILE SLAVU Najuspješnije poduzetnice među slavnima

Mnoge poznate zvijezde svoj su status i slavu kapitalizirale na različite načine, međutim neke se posebno ističu svojom snalažljivošću te uz posao po kojem su najpoznatije, bave se još brojnim poduzetničkim projektima koji im osiguravaju veliku zaradu.

Otkrivamo najbolje poduzetnice među poznatim zvijezdama i otkrivamo njihove manje poznate angažmane i poslovne pothvate.

Kim Kardashian

Kim je uspjela unovčiti gotovo svaki segment svoga života. Reality show, kolekcija odjeće, trgovina, dekorativna kozmetika, video igra i parfemi s njenim potpisom priskrbili su joj milijune na računu.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Jennifer Aniston

Osim što je jedna od najuspješnijih holivudskih glumica, Jennifer je i vlasnica produkcijske kuće Echo Films, parfema koji nosi njeno ime te linije za kosu, koja je ujedno i njen zaštitni znak.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 08: Actress/executive producer Jennifer Aniston (shoe and tattoo detail) attends the
/ AFP

Foto: Arhiva

Sandra Bullock

Osim što je najplaćenija glumica, Sandra je ujedno i prava poslovna žena. U svom vlasništvu ima iznimno uspješan restoran te trgovinu s posebnim delikatesama.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Jessica Alba

Jessica je vlasnica The Honest Company, jedne je od najuspješnijih kompanija angažiranih oko proizvodnje i prodaje eko proizvoda za djecu i majke koje njeguju prirodan životni stil.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Gwen Stefani

Jedna od rijetkih zvijezda koja ima jednako poštovanje u oba svijeta: glazbenom i dizajnerskom. Njen modni brend u ponudi ima odjeću, nakit, torbe, obuću i parfeme, a godišnje zarađuje milijune.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
26. travanj 2024 08:57