PR
INTUITIVNI UREĐAJ

'Pametna' tehnologija za potpunu preobrazbu kože

Sonično čišćenje lica je nježna metoda koja koristi patentiranu visokofrekventnu mikropulsirajuću tehnologiju. Sonične četkice pomoću zvučnih valova djeluju dubinski te pripremaju kožu za bolje upijanje proizvoda. Clarisonic, pionir na tom području, sada predstavlja novi, intuitivni uređaj za čišćenje kože.

Zahvaljujući tehnologiji ‘pametnih’ mikročipova uređaj i četkice vrijeme i intenzitet čišćenja automatski prilagođavaju potrebama korisnika. Tehnologija omogućuje i praćenje korištenja te upozorava korisnike o potrebi za zamjenom četkice. Sve nove ‘pametne’ četkice imaju ugrađen mikročip koji uređaju šalje informacije o načinu rada i automatski prilagođava brzinu, frekvenciju i vrijeme čišćenja.

– Clarisonic je izumio i patentirao sonično čišćenje prije više od deset godina te i dalje predano radi na novim inovacijama. Smart Profile naše je najveće postignuće dosad – uređaj je kombinacija ‘pametne’ tehnologije i dojmljivih turbo funkcija, jednostavan je za korištenje i čisti kožu preko 11 puta učinkovitije od čišćenja rukom – izjavio je dr. Robb Akridge, suosnivač i izumitelj u tvrtki Clarisonic.

Linker
20. travanj 2024 13:19