NEUSPJEH U OSLU

Pamela Ramljak: Razočarali su nas susjedi

Razočarana sam što nismo ušli u finale. Bile smo u jakoj grupi i nismo imali susjede koji bi glasali za nas – izjavila je Pamela Ramljak , članica grupe Feminnem, ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu.

Iako je njihova pjesma „Lako je sve“ visoko kotirala na kladionicama, te su čak slovile za jedne od favorita, feminnemke se nisu uspjele plasirati u finale te su se sinoćnjim nastupom oprostile od daljnjeg natjecanja u Oslu. Razočarane što se nisu plasirale u finalnu večer, djevojke sinoć nisu tulumarile, nego su skupa sa svojim timom otišle na piće i detaljno proanalizirale svoj nastup.

– Mislim da smo svoj dio posla odradile baš kako treba. Predivno smo se osjećale na pozornici i posebno nas je razveselila reakcija publike koja nije prestala pljeskati. Najveća podrška bilo nam je hrvatsko izaslanstvo u Norveškoj – Aleksandar Kostadinov, Rajko Dujmić, Elizabeta Homsi, Duško Ćurlić – s kojima smo u ovih nekoliko dana u Oslu zaista sprijateljile – izjavila je 30-godišnja profesorica glazbene kulture.

– Kako smo po cijele dana bile na probama, nisam imala vremena razgledati grad, što planiram napraviti u iduća dva dana. Posebno me razveselio dolazak mog oca Slavka u Oslo. Kako on živi u Čapljini, rijetko se viđamo, pa nam je ovo idealna prilika za druženje – izjavila je Pamela Ramljak.

Barbara Ivezić

Feminnem bez finala na Eurosongu

Linker
20. travanj 2024 00:48