JLP / Juliano-FK-HGB/X17online.com
ŠTITI PRAVA ŽIVOTINJA

Pamela Anderson odbila sudjelovati u Ledenom izazovu

Iako su mnogobrojne zvijezde prihvatile izazov i odazvale se humanitarnoj akciji za pomoć udruzi ALS Association koja se bavi proučavanjem amiotrofične lateralne skleroze, Pamela Anderson (47) ipak nije jedna od njih. Bivša zvijezda Spasilačke službe na svom je Facebook profilu obrazložila zašto ne želi sudjelovati.

Umjesto videa u kojemu podupire akciju, Pamela je s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj piše “Zaustavimo testiranje na životinjama!”

I dok su se jedni složili s njenim stajalištem, drugi su je otvoreno prozvali licemjernom jer je slavna glumica svoju karijeru temeljila na izgledu i silikonima čija su se testiranja također provodila na životinjama.

“Ispričavam se svima, ali ne mogu sudjelovati u Ledenom izazovu! Umjesto toga, ja izazivam ALS Association da prestane s testiranjima na životinjama” – stoji, između ostalog, u dugačkoj Pamelinoj objavi.

Ledenim izazovom udruga je tijekom posljednjih nekoliko tjedana prikupila vrtoglavih 31.5 milijuna dolara, u odnosu na 1.9 milijuna u istom periodu prošle godine.

Linker
20. travanj 2024 01:26