Paltrow, Christensen i Steinem: Pustite Kim Kardashian na miru

Otkad je objavila trudnoću, američka starleta nalazi se pod povećalom medija koji često vrlo okrutno seciraju njezine odjevne kombinacije i dobitak na težini.

Kim Kardashian izjavila je kako se ne obazire na kritike, no one su, očito, postale toliko glasne i neukusne da su u obranu starlete stale mnoge holivudske zvijezde, pa čak i američka feministica Gloria Steinem.

– Zlostavljanje Kim Kardashian koje provode neki mediji je gnjusno i vrijedno prezira. Napadati trudnu ženu zbog toga što se širi je dno dna. Nikoga ne treba prosuđivati prema tome kakvo ima tijelo, no činiti to trudnici je svetogrđe – komentiala je Helena Christensen, bivši supermodel

Takav medijski tretman ne sviđa se ni holivudskoj glumici Gwyneth Paltrow koja smatra da Kim Kardashian izgleda predivno. – I trebamo se udebljati kad smo trudne, tako je to priroda odredila – rekla je Gwyneth.

Glumica Jenna Dewan-Tatum, koja također očekuje rođenje svoje prve bebe, komentirala je kako je trudnoća prekrasno razdoblje u životu žene, a ne natjecanje u tome tko će bolje ili mršavije izgledati.

Gloria Steinem upozorila je kako ničije tijelo nije javno vlasništvo.

– Strance koji smatraju da imaju pravo dodirnuti trudnici trbuh bi trebalo kazniti za uznemiravanje – rekla je Steinem.

Sve su složile da poznate trudnice treba ostaviti na miru i prestati proučavati koliko su kilograma dobile.

Linker
29. travanj 2024 09:50