MADONNA

Pala u nesvijest na koncertu

Iako redovito ide u teretanu, pokušava se hraniti što zdravije i kabalom održava svoju duhovnost, kraljica popa Madonna ipak ima prejak ritam za svoje godine. Popularna 51-godišnja pjevačica odrađuje svoju svjetsku turneju, u sklopu koje je zbog manjka interesa otkazan nastup u Ljubljani, a brojni koncerti i te kako su je umorili, što se najbolje moglo vidjeti na nastupu u Sofiji.

Vidno umorna Madonna dvaput se onesvijestila na pozornici. Prvi put za vrijeme pjesme “Holiday”, kada ju je od pada uspio sačuvati plesač. Nakon nekoliko sekundi tijekom kojih nije bila pri sebi, glazbenica je pjevaču rekla da je dobro te je nastavila pjevati i plesati, ali uskoro se vidjelo da se i ne osjeća toliko dobro. Otpjevavši “Spanish Lesson”, napustila je pozornicu, a očevici tvrde da se pri izlasku onesvijestila i pala.

– Uistinu se zabrinula te je uzela dvostruko dulju pauzu između pjesama. No, ona je tvrdoglava i odradit će sve koncerte do kraja turneje – kazao je neimenovani izvor britanskom tabloidu The Sun.

Linker
27. travanj 2024 03:29