MAJA ŠUPUT

Pala je na šarm i - cipele

Kad žena promijeni frizuru, obično se kaže da je željna životnih promjena, a to je u protekloj godini dokazala i Maja Šuput (29). Zagrebačka pjevačica je potkraj ljeta odrezala šiške, a potom pronašla novu ljubav – šest godina starijeg poduzetnika Andrijana Plenču koji u Zagrebu ima ekskluzivnu prodavaonicu cipela. Njezin dragi bio je uz nju i u novogodišnjoj noći, koju je, doduše, provela radno u Opatiji.

Maja je, naime, sa svojim poslovnim i plesnim partnerom Ištvanom Vargom, s kojim je nastupala u prvoj sezoni TV showa Ples sa zvijezdama i potom otvorila plesnu školu, zabavljala goste tamošnjeg hotela Milenij. Iako je bila maksimalno angažirana, pjevajući naizmjence u čak dvije dvorane i plešući s Ištvanom, točno u ponoć dojurila je do svog dragog i poljubila ga za sreću u novoj godini.

Ozbiljna veza

– Želim da nam svaki dan bude poseban i da u 2009. budem zdrava i sretna. Za posao se ne bojim, jer svaku subotu do kraja godine imam dogovoren nastup na svadbama – rekla je Maja Šuput, za koju su svadbe od sudbinske važnosti. Na jednoj od njih je, naime, pronašla svoju novu ljubav. Andrijano Plenča bio je u rujnu jedan od uzvanika na vjenčanju TV novinarke Ivane Šikić i poduzetnika Joška Kovača, u dvorcu Golubovec pokraj Donje Stubice, a Maja je – kao obično – zabavljala goste. Zajednički poznanici kažu da je među njima zaiskrilo na prvi pogled: njemu se svidjela njezina spontanost i vedrina, a ona je pala na njegov šarm i muževnost. Čini se da je pjevačica napokon našla ljubavnu sreću i mir nakon burnog ljeta, kad je prekinula vezu s oftalmologom Deanom Šarićem, saznavši iz novina da on ljubi TV novinarku Mirjanu Hrgu (kojom se nedavno i oženio).

No, Maja Šuput nije dopustila da je shrva ljubavna bol, nego je krenula u nove avanture. – Ja vam ljubim od jutra do sutra – rekla je pjevačica ljetos kad su je u Bolu na Braču snimili u zagrljaju tamnoputog muškarca Kristijana Zorjana, za kojeg se ispostavilo da je njezin najbolji prijatelj i bubnjar grupe EnJoy. Ali, kako svjedoče Majini prijatelji, veza s Andrijanom Plenčom je ozbiljna, pa nikoga ne bi iznenadilo kad bi se i pjevačici oglasila svadbena zvona. Iako se zaljubljeni par još nije odlučio na život pod istim krovom, svaki slobodan trenutak provode zajedno, najčešće u Majinom preuređenom zagrebačkom stanu. Nakon blagdana krenuli su zajedno i na odmor – i to na krstarenje Mediteranom.

Marijana Marinović

Linker
07. travanj 2024 16:27