JLP Agency
NEKONVENCIONALNA OBITELJ

Owen Wilson čeka dijete s udanom osobnom trenericom

Owen Wilson (44) postat će otac po drugi put: glumac očekuje prinovu s osobnom trenericom Caroline Lindqvist (41) koja se trenutno razvodi od svog supruga, plastičnog kirurga, potvrdio je izvor za Us Weekly.

Trenerica te američki glumac i komičar upoznali su se prije nekoliko godina kada ju je on angažirao da bude njegova osobna trenerica. Trenutno nisu u vezi, navodi izvor, ali Owen je obećao da će biti uz nju tijekom trudnoće i da će sudjelovati u djetetovu životu.

– Često se viđaju i razgovaraju o tome što je najbolje za dijete. Owen je otvoren za sve opcije i rekao je Caroline da će učiniti najbolje što može u ovoj situaciji – navodi izvor.

Glumac poznat po ulogama u filmovima Zoolander, Upoznajte Fockerse, Marley i ja i Stažisti već ima sina Roberta Forda (2) kojeg je dobio s bivšom djevojkom Jade Duell. Nakon rođenja prvog djeteta komičar je rekao da je očinstvo vrlo uzbudljivo.

– Jednostavno blistam – tada je izjavio, dodajući da je njegov sin vrlo sladak i da se lijepo razvija – Znate ono što ljudi govore da kad imate novorođenče možete zaboraviti na spavanje? E to je stvarno istina – podjelo je glumac radosti roditeljstva s kojima se susreće.

Linker
30. travanj 2024 09:11