ARHIVA
NIKADA NE BISTE POGODILI

Ovo su najneobičniji holivudski ljubavni parovi

Ne kaže se uzalud da ljubav ne poznaje granice – Amorova strelica nije promašila niti brojne poznate zvijezde koje su se spojile u neobične ljubavne kombinacije koje su iznenadile njihove brojne obožavatelje.

Postoje parovi koji su nam jednostavno nespojivi, a da im nije bilo suđeno dokazuje njihov vijek trajanja.

Tom Cruise (52) i Cher (68)

Osamdesete su bile lude godine, toliko lude da su spojile jedan od najčudnijih parova na našoj ljestvici. Cher je nedavno ponosno izjavila kako joj slavni glumac bio jedan od najboljih ljubavnika koje je imala u životu.

Foto: Arhiva

Edward Norton (45) i Courtney Love (50)

Nakon veze sa slavnim Kurtom Cobainom, Courtney je krajem devedesetih provela nekoliko godina u vezi s glumcem Edwardom, s kojim je čak jedno vrijeme bila i zaručena.

Foto: Arhiva

Ashley Olsen (28) i Lance Armstrong (43)

2007. godine poznata glumica i dizajnerica snimljena je kako izmjenjuje nježnosti s 15 godina starijim biciklistom, a vrlo brzo mediji su ih proglasili jednim od najneobičnijih ljubavnih parova.

Foto: Arhiva

Mila Kunis (31) i Macaulay Culkin (34)

Mila je sa zvijezdom filma Sam u kući provela od 2002. do 2010. godine, a razišli su se jer je poznata glumica željela nekoga s kime može osnovati obitelj.

Foto: Arhiva

Alanis Morissette (40) i Ryan Reynolds (38)

Par je bio zajedno od 2002. do 2007. godine i mnogi su se pitali koja im je dodirna točka i što njih dvoje imaju zajedničko. Nakon nje Ryan je bio u braku sa Scarlett Johansson, a potom je oženio Blake Lively.

Foto: Arhiva

Linker
14. travanj 2024 13:40