PROBLEMATIČNI RODITELJI

Otac Lindsay Lohan čak četiri puta iza rešetaka

Michael Lohan (51), otac glumice i pjevačice Lindsay Lohan (25), rekorder je među roditeljima slavnih po broju uhićenja – čak je četiri puta bio iza rešetaka. Prvi put 1990. zbog ilegalnog trgovanja dionicama i nepoštovanja suda, kad je u zatvoru na Long Islandu proveo tri godine. Nakon toga je dobio još pet godina uvjetne kazne, koju je – prekršio. Iako, naime, nije smio napuštati New York, godinu dana prije isteka uvjetne kazne otputovao je u kalifornijski grad Napu kako bi posjetio kćer koja se u tamošnjoj bolnici liječila od astme. To ga je stajalo još godine dana zatvora.

Sljedeći incident je napravio deset godina kasnije, potukavši se sa šurjakom Mattom Sullivanom, smatrajući da se obitelj njegove supruge previše upleće u karijeru njihove kćeri Lindsay – koja je i sama ima dosje na policiji, uglavnom, zbog vožnje pod utjecajem droge i alkohola i nepoštovanja sudskih odluka.

Dok je na slobodi čekao na odlazak u zatvor, u pijanom je stanju prouzročio prometnu nesreću pa je dobio dvije i pol godine u njujorškom zatvoru Collins. Iste se godine razveo od supruge Dine i započeo vezu s novinarkom Kate Major, uz koju se privremeno smirio. Točnije, do listopada prošle godine, kad je uhićen zbog optužbe da ju je fizički zlostavljao. Sada “odrađuje” dvogodišnju uvjetnu kaznu, četiri godine društveno korisnog rada te odlazi na predavanja o suzbijanju obiteljskog nasilja.

Linker
25. travanj 2024 12:16