NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite nagrade iz filma Osveta na visokim petama

Nakon saznanja da joj je dečko oženjen Carly (Cameron Diaz) se pokušava sabrati i nastaviti s normalnim životom, no kad upozna prevarenu suprugu (Leslie Mann) otkriva da imaju puno zajedničkog, pa joj dotadašnji zakleti neprijatelj postaje najbolja prijateljica. Nakon što otkriju da postoji i treća osoba u Markovom životu (Kate Upton), prevarene žene će udružiti snage kako bi se zajednički osvetile lažljivom trostrukom varalici – tako odprilike glasi sadržaj filma Osveta na visokim petama koji od 1. svibnja igra u hrvatskim kinima.

U nagradnom natječaju Blitza i Glorie.hr dijelimo vam money can’t buy nagrade iz filma: putnu čašu za kavu, toaletnu torbicu i Iphone5 case s kristalićima.

Ono što trebate je poslati nam svoj prijedlog najbolje osvete koju bi pripremile dečku kada bi saznale da je oženjen.

Svoje prijedloge šaljite nam u Inbox na našoj Facebook stranici, a tri najbolja biti će nagrađena jednom od spomenutih nagrada koje će vam stići na kućnu adresu.

Dakle, vaše kreativne prijedloge za slatku (ili gorku) osvetu s naznakom Nagradni natječaj – Osveta na visokim petama, zajedno sa svojim imenom i adresom šaljite u Inbox na Facebook do kraja dana.

Dobitnike ćemo objaviti sutra do podne.

Linker
26. travanj 2024 01:57