NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite 10 božanstvenih poklon setova

Immortelle/smilje, legendarni cvijet koji nikada ne vene, pa čak ni kada je ubran, otkriva još jednu tajnu koju je L’Occitane utkao u novu njegujuću formulu i za nju registrirao već peti patent.

Božanstvena Immortelle, kolekcija za potpunu njegu protiv starenja kože, ove jeseni predstavlja njegujuće proizvode s još snažnijom i učinkovitijom anti-aging formulom te novi jedinstveni proizvod za vaš dnevni ritual njege lica – Božanstveni losion za lice, 200 ml.

L’Occitaneov laboratorij je za novu generaciju proizvoda iz kolekcije Božanstvena Immortelle ujedinio immortelle/smilje s jedinstvenim kompleksom sedam prirodnih aktivnih sastojaka – mirtom, hijaluronskom kiselinom, tratinčicom, gorkom djetelinom, palmarosom, noćurkom i medom*. Anti-aging djelovanje immortelle/smilja s Korzike u kombinaciji s novim kompleksom značajno je povećano – iznimnom snagom obnavljanja njegujuća formula djeluje na samu jezgru stanica kože** čime povećava vitalnost stanica, djeluje protiv svih znakova starenja kože i čuva mladolik izgled kože. Čini se kao da je koži udahnuta nova mladost koja seže sve do njenih najdubljih slojeva. Koža je revitalizirana, vidljivo obnovljena, izgleda mlađe i zdravo blista od ljepote.

*Osim u Božanstvenom losionu i Božanstvenoj kremi za područje oko očiju.** Djelovanje na epidermu.

Povodom predstavljanja nove formule Božanstvene Immortelle kolekcije za potpunu njegu protiv starenja, GLORIA je za svoje čitatelje u suradnji s L’OCCITANEOM pripremila NAGRADNI NATJEČAJ.

Prijava za natječaj je jednostavna: od 19.09. do 29.09.2013 na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) te podijelite s nama vašu tajnu lijepe i njegovane kože lica.

DESET sretnika čiji će nas savjeti oduševiti, imat će priliku uživati u Božanstvenom poklon setu koji sadrži: Božanstveni losion za lice, 200 ml i Božanstvenu kremu za lice, 50 ml.

Otkrijte L’OCCITANEOV ritual njege lica protiv starenja Božanstvenom Immortelle:

BOŽANSTVENI LOSION, 200 ml

IZNIMAN LOSION ZA NOVU MLADOST KOŽE Losion bogate svilenkaste teksture omekšava kožu, pružajući joj trenutni osjećaj ugode. Koža je osvježena, podatna i pripremljena za daljnju njegu. L’OCCITANE savjet: Nanesite na očišćenu i osušenu kožu lica blazinicom ili vrhovima prstiju. Nježno umasirajte od brade prema čelu, izbjegavajući područje oko očiju. Upotrebljavajte ujutro i navečer, najbolje prije nanošenja Božanstvenog seruma i Božanstvene kreme.

BOŽANSTVENI SERUM, 30 ml

POTPUNI ELIKSIR MLADOSTI Serum s iznimno visokom koncentracijom prirodnih aktivnih sastojaka učinkovito pomaže u sprječavanju gubitka elastičnosti kože i poboljšava tonus kože. Lice izgleda vidljivo mlađe. L’OCCITANE savjet: Ujutro i navečer nanesite nakon Božanstvenog losiona na lice i vrat te nježno umasirajte, izbjegavajući područje oko očiju. Za potpuni učinak nakon seruma nanesite Božanstvenu kremu.

BOŽANSTVENA KREMA, 50 ml

IZNIMNA I POTPUNA NJEGA PROTIV STARENJA Bogata krema raskošne svilenkaste teksture pruža koži trenutni osjećaj ugode. Iznimna njegujuća formula djeluje na samu jezgru stanica kože*, protiv svih znakova starenja, čuvajući mladenački izgled kože. L’OCCITANE savjet: Ujutro i navečer nanesite na čistu kožu lica i vrata te umasirajte, izbjegavajući područje oko očiju.

BOŽANSTVENI SERUM ZA PODRUČJE OKO OČIJU, 15 ml

ELIKSIR ZA MLADOLIK POGLED Osvježavajuće i svilenkaste teksture ovaj kremasti gel u potpunosti obnavlja područje oko očiju pružajući mu svježinu i blistavost. Sitne bore, tamni kolutovi i podbuhlost vidljivo su smanjeni, a područje oko očiju izgleda vidljivo mlađe. L’OCCITANE savjet: Nanesite ujutro i navečer nježnim tapkanjem na područje oko očiju te nježno zagladite od unutarnjeg prema vanjskom kutu očiju.

Sve detalje o kolekciji Božanstvena Immortelle kao i o cjelokupnoj L’OCCITANE ponudi potražite u web trgovini na www.loccitane.hr.

Linker
26. travanj 2024 21:36