Splash / Splash News
LJUBAVNA VEČERA

Osunčani Clooney na večeri s novom odabranicom

Nije prošlo puno vremena od listopada 2013. godine kada je par George Clooney (52) i Amal Alamuddin (36) prvi puta snimljen zajedno, a otada se njihovo druženje prilično intenziviralo.

Nakon što su se nedavno vratili sa zajedničkog odmora u Tanzaniji gdje su vrijeme provodili na safariju, par je snimljen u New Yorku na izlasku iz hotela.

Iako su do automobila koji ih je čekao ispred ulaza izlazili odvojeno, osmijeh koji su oboje imali na licu bio je jasan pokazatelj da su proveli ugodnu zajedničku večer.

Slavni glumac privukao je dodatnu pažnju neobičnom bojom tena koju je dobio u vrućoj Tanzaniji. Narančasti Clooney nije krio zadovoljstvo i ponos što izlazi s ovakvo lijepom i pametnom ženom.

– Sada je s ženom koja je vrlo uspješna odvjetnica. Ona nije netko u potjeri za slavom ili karijerom u showbusinessu. Ona je na njegovoj razini – izjavio je izvor za People magazine.

Amal Alamuddin - 5/7/2013 - New York City, New York - The Launch of LIMOLAND at JEAN PIGOZZI'S Home
 held at Jean Piggozi's Home, NYC. Photo Credit: Neil Rasmus/BFAnyc/Sipa USA/sipausa.11722139/*** Great Britain, Ireland, Australia OUT ***/1305081738
/ BFA/SIPAUSA/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
23. travanj 2024 04:54