POMOĆ GUNJI

Ornela Vištica: Ne bih si mogla oprostiti da danas nisam ovdje

Najslušaniji zagrebački radio svoju je, već tradicionalnu akciju pod nazivom Za ljepši grad, ove godine usmjerio na poplavom pogođena područja Slavonije. Antena je s partnerima HEP-om i Gradom Zagrebom odlučila pomoći stanovništvu poplavom pogođenog područja i s obzirom na broj djece, uređeno je igralište i park u Gunji.

Anteninu akciju Za Gunju – zato što volimo predvodili su DJ-i Antene Barbara Kolar, Zlata Muck, Luka Bulić, Kruno Belko i kolege s Narodnog radija Nives Čanović i Davor Dretar Drele.

Akciji su se odazvale i park uređivale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput glazbenika Maje Posavec iz Detour-a i Šime Jovanovca te glumaca Ornele Vištice, Branke Trlin, Hrvoja Kečkeša i Roberta Kurbaše, a bio je tu i hrvatski vaterpolskoi reprezentativac i igrača HAVK Mladost Ivan Marcelić.

– Bez obzira koliko sam imala naporan tjedan iza sebe ne bih si mogla oprostiti da danas nisam ovdje i da pomognem ovim ljudima. Ovdje vlada jedna pozitivna energija i osmijeh, a s obzirom da svi znamo što su sve ljudi ovog kraja prošli – izjavila je glumica Ornela Vištica.

– Taman kada je krenula akcija Za ljepši grad, dogodile su se poplave. Bilo je besmisleno nastaviti s akcijom u Zagrebu, pa smo odlučili taj novac prenamijeniti te urediti park i igralište za djecu u Gunji izjavila je direktorica programa Antene Zagreb, Katarina Sučić i dodala:

– Danas je s nama dosta djece; ironija svega je što su tik do dječjeg parka postavljena 32 kontejnera za obitelji koje će se tamo doseliti, pa se nadamo da će im barem taj park, kad već ne mogu živjeti u svom domu, uljepšati i olakšati svakodnevicu – završila je Katarina.

Kako je proteklo uređivanje parka u Gunji pogledajte u fotogaleriji !

Linker
27. rujan 2022 11:47