U INTERVJUU ZA STUDIO

Ornela Vištica: Moj život bio bi dobra podloga za filmski scenarij

Mlada glumica koja se proslavila u popularnoj sapunici Larin izbor ponovno se našla na malim ekranina i to u novoj RTL-ovoj seriji Vatre ivanjske.

Lijepa Mostarka Ornela Vištica (24) u intervjuu za Studio Jutarnjeg lista osvrnula se i na svoj transfer s Nove TV s kojom je surađivala na svom prvom projektu na konkurentsku RTL televiziju rekavši kako joj je drago što je uopće bila u prilici birati:

– Svjesna sam teške situacije u kojoj mnogi moji kolege nemaju što raditi, a samim time ni od čega živjeti – rekla je Ornela te objasnila da je ulogu u RTL-ovoj sapunici prihavatila jer joj je bila veći glumački izazov.

Na često pitanje koje joj se postavlja, a to je bi li se skinula za ulogu, Ornela odgovara kako to sigurno ne bi nikad učinila zobg novca, već eventualno ako bi se radilo o ulozi života, piše Jutarnji.hr.

Glumica je priznala i kako joj život nije bio lagan i kako je morala brzo odrasti:

– Moj život bi mogao biti dobra podloga za filmski scenarij. Volim pozitivnu energiju i pamtim samo lijepe trenutke. Rano sam odrasla i sazrela, i jasno da je to uvelike utjecalo na moje stavove. Zapravo da skratim, trudim se i trudit ću se ostati normalna – govori Ornela koja još nije upisala magisterij na Akademiji dramskih umjetnosti budući je stalno zauzeta radom na nekim projektima.

Linker
18. travanj 2024 13:45