U DRUŠTVU ZVIJEZDA

Ornela Vištica: Moj ludi provod u Londonu

Osjećala sam se kao u bajci. Okružena najvećim svjetskim glumačkim zvijezdama, na crvenom tepihu na kojem su me dočekali blicevi stotina fotoaparata, činilo mi se da sanjam najljepši san. Koji je, na moju sreću, bio stvarnost – oduševljeno priča zagrebačka glumica Ornela Vištica (22), koja će svoje prvo četverodnevno putovanje u London, na dodjelu Jameson Empire Awards, pamtiti zauvijek.

Zvijezda serijala “Larin izbor” u London je otputovala na poziv predstavnika irskog viskija Jameson za Hrvatsku, i ne sluteći da će joj taj put otvoriti nova vrata u karijeri, baš kao što joj je uloga Karmen iz “Larinog izbora” otvorila vrata slave u Hrvatskoj.

Ornela Vištica sa zvijezdama na crvenom tepihu u Londonu

– O kakvom je događanju riječ, shvatila sam tek na londonskom aerodromu, gdje me dočekao osobni vozač s limuzinom na kojoj je pisalo moje ime. Odvezao me do hotela The Langham, jednog od najluksuznijih u središtu Londona, gdje su me, pak, dočekali predstavnici tvrtke Jameson. Među njima je bila i osobna asistentica Biola, koja mi je bila cijelo vrijeme na raspolaganju. U sobi me čekalo rukom pisano pismo dobrodošlice direktora hotela, te pladanj pun voća i najfinijih slatkiša. Hotel je bio toliko lijep i raskošan da najradije ne bih izlazila iz njega, no čekalo me toliko zanimljivih događaja da sam puna uzbuđenja požurila na večer prikazivanja i nominacija kratkih filmova u trajanju od 60 sekundi – priča Ornela Vištica, koja je prvu večer u Londonu iskoristila za druženje s mladim glumcima i redateljima iz cijelog svijeta.

– Za susjednim stolom sjedio je Danny DeVito , jedan od mojih najdražih glumaca iz djetinjstva. Obožavam njegove filmove “Lov na zeleni dijamant”, “Dragulj s Nila”, “Batman”, “L.A. Povjerljivo”… Nisam mogla izdržati da mu ne priđem i to mu ne kažem. Od srca se nasmijao i zahvalio mi. A kad nam se približio fotograf, šarmantno je dodao: “Fotografija će sigurno biti lijepa jer ste vi lijepi”. I već u sljedećem trenutku pokazao svoj smisao za humor. “Budući da ste vi tako visoki, a ja tako mali, možda bi bilo bolje da sjednete pokraj mene.” Danny DeVito bio je tu večer prezenter i sve je zabavljao svojim šalama, pri čemu je bio tako jednostavan, simpatičan, opušten i neformalan.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o ludom provodu u Londonu Ornele Vištice pronađite u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 899) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
19. travanj 2024 13:58