PRAVI ODMOR

Opuštena i bez šminke Eva Longoria gušta u Hrvatskoj

Na posjete hollywoodskih zvijezda A-liste jadranskoj obali već smo odavno navikli, no ipak lijepo iznenađenje bilo je Šibenčanima koji su među grupicom ležerno odjevenih i opuštenih turista prepoznali čak nekoliko glumaca iz jako popularnih serijala poput ”Očajne kućanice“, “Dr. House“ i “Zakon braće“, piše Jutarnji list. Naravno, glavna zvijezda šibenske rive, iako bez šminke i jednostavno odjevena u laganu bijelu haljinu, bila je upravo ‘očajna kućanica’ Eva Longoria koja je odmor u Hrvatskoj iskombinirala s nastupom svojeg supruga košarkaša Tonyja Parkera, naravno ne na parketu neke od košarkaških dvorana, već za DJ pultom diskoteke Hacienda.

U Hrvatsku je par stigao na unajmljenoj jahti “Lady Ship“ nekoliko dana prije nego što je to bilo najavljeno, te su već uspjeli prokrstariti dijelom naše obale. No, to svakako nije romantičan odmor u dvoje. Na brod su poveli i Tonyjevog brata Marcusa, te nekoliko prijatelja među kojima je još jedan ‘zvjezdani’ hollywoodski par, glumac Amaury Nolasco, poznat po ulozi Fernanda Sucrea u seriji “Zakon braće“ i njegova lijepa djevojka i ništa manje slavna glumica Jennifer Morrison koja u seriji “Dr. House“ glumi doktoricu Allison Cameron.

Njihova se jahta usidrila u šibenskoj luci jučer, a današnji su dan, u pratnji turističkog vodiča, započeli obilaskom šibenskih znamenitosti i, sudeći prema glasnim izrazima oduševljenja, bili ugodno zatečeni starinama grada. Naravno, zastali su i pored nekoliko štandova sa suvenirima, pa je atraktivna Longoria isprobala nekoliko šešira i promotrila par šalica s motivima Dalmacije i Krešimirovog grada, a u neko se doba i veselo rastrčala starim ulicama grada. Nakon Šibenika, veselo društvo uputilo se prema Skradinu, a zatim su iznajmljenim brodićem otišli u Nacionalni park Krka.

Budući da je nastup njezinog supruga u vodičkoj Haciendi dogovoren za 9. srpnja hollywoodski će turisti imati dovoljno vremena za obilazak barem srednjeg Jadrana.

Naime, u petak će ‘playmaker’ San Antonio Spursa nastupiti kao DJ uz rame svom dobrom prijatelju DJ-u Cut Killeru u njihovom prepoznatljivom programu “DJ Cut Killer i Tony Parker Show“. Slavnom je društvu ovo prvi posjet Hrvatskoj, a da se ne radi samo o podršci Parkeru koji na našem terenu ima ‘posla’ svjedoči i njihov raniji dolazak.

Kada su točno došli, odnosno uplovili na “Lady Shipu“ ne zna se točno, no prvi put su na našem tlu primjećeni prošlog petka, a i datum njihovog polaska zasad je nepoznat. Iako nitko od medija nije s poznatim gostima porazgovarao neslužlužbeno doznajemo kako su oduševljeni ljepotama hrvatske obale i otoka, kao i gostoprimstvom domaćina što svakako povećava mogućnost njihovog ponovnog posjeta, ali i dobre preporuke ostalim slavnim i manje slavnim prijateljima. Naposredno prije zasluženog odmora na našem moru Longoria je odradila i reklamnu kampanju za LG hladnjake u Madridu.

Inače, najatraktivnija ‘kućanica’ i njezin suprug košarkaš upoznali su se krajem 2004., a već početkom iduće godine postali su par. Njihovo civilno vjenčanje 7. lipnja 2007. vodio je pariški gradonačelnik u tamošnjoj Gradskoj vijećnici. U Francuskoj su ‘odradili’ i crkvenu ceremoniju, a poduža lista slavnih uzvanika proslavila je vjenčanje u dvorcu iz 17. stoljeća nakon čega su mladenci otputovali na Karibe. Slove kao jedan od sretnijih hollywoodskih parova.

Marija Lokas / Jutarnji list

Linker
26. travanj 2024 13:51