BILL MURRAY

Optužen za nasilje

Američkog glumca Billa Murraya (57) supruga je nakon 11 godina braka optužila za nevjeru, zlostavljanje te ovisnost o seksu i drogama.

U zahtjevu za razvod, koji je Jennifer Butler Murray (42) podnijela 12. svibnja, piše i da ju je, prilikom posljednje prepirke u studenome prošle godine, zvijezda “Izgubljenih u prijevodu” udario u glavu rekavši joj – Imaš sreće što te nisam ubio.

Nagađanja da im je brak na klimavim nogama potaknula je supruga kad se s njihovo četvero djece iselila iz zajedničkog doma u New Yorku. Gospođa Murray zatražila je da sud njezinom suprugu zbog nasilničkog ponašanja zabrani da prilazi njoj i djeci.

Glumčev glasnogovornik izjavio je da je njegov klijent duboko pogođen krahom braka te da se namjerava nastaviti brinuti za njihovu djecu. S obzirom na to da su potpisali predbračni ugovor, malo je vjerojatno da će se Jennifer Butler obogatiti rastajući se od glumca, kojemu će ovo biti drugi bračni brodolom. Od prve supruge Mickey Kelley, s kojom ima dva sina, razveo se 1994.

Linker
29. travanj 2024 12:06