PLAYBOYJEVA VETERANKA

OPROŠTAJ OD PLAYBOYJA Pamela Anderson na posljednjoj 'goloj' naslovnici

Poznata starleta, koja je postala poznata zahvaljujući ulozi u TV seriji Spasilačka služba, upravo je ušla u povijest Playboyja kao posljednji goli model na naslovnici tog časopisa.

– Nazvao me odvjetnik Hugha Hefnera i rekao: Ne želimo nikog drugog. Ne postoji nitko drugi, želiš li snimiti posljednju naslovnicu za Playboy?” – otkrila je Pamela Anderson (48) i dodala kako su ju podržali i njezini sinovi Brandon (19) i Dylan (17).

Playboy je u listopadu ove godine objavio kako više neće objavljivati fotografije potpuno golih žena u svom tiskanom izdanju jer danas zahvaljujući modernim tehnologijama “smo samo nekoliko klikova udaljeni od svakog zamislivog seksualnog čina i to potpuno besplatno”.

Pamela je svojevrsna Playboyjeva veteranka – dosada je snimila 14 naslovnica za časopis i čak 15 editorijala. Snimanje se održalo u Playboy vili, a slavna starleta dala je i opširan intervju redatelju i glumcu Jamesu Francu, kojem je otkrila da je na prvom snimanju za Playboy 1989. godine bila toliko nervozna da je cijelo vrijeme povraćala.

Linker
25. travanj 2024 10:34