NAZIRE SE KRAJ

Oprah Winfrey oprašta se od showa

Kraljica talk showa Oprah Winfrey (55) najavila je da planira završiti snimanje emisije The Oprah Winfrey Show tijekom 2011., nakon 25 godina emitiranja, objavio je u medijskom priopćenju njen glasnogovornik.

Zadnji dan emitiranja trebao bi se dogoditi 9. rujna 2011, a sama voditeljica objasnit će kakvi su joj planovi za budućnost u sljedećoj emisiji koja ide uživo.

Njezin show osvojio je publiku diljem svijeta, a trenutno ima gledanost od 7 milijuna gledatelja dnevno. Svestrana i probitačna Oprah Winfrey ostavlja iza sebe emisiju, kako bi započela s radom na vlastitom kabelskom programu. Zasad se nagađa da će program biti emitiran u sklopu mreže The Oprah Winfrey Network.

– Stekli smo ogromno poštovanje za Oprah i želimo joj sve najbolje u budućim poslovnim pothvatima. Znamo da sve čega se primi, postane uspješno. Veselimo se suradnji još narednih par godina, a nadamo se da ćemo i nakon razdvajanja, blisko surađivati u budućnosti – izjavili su predstavnici televizijske mreže CBS, koja emitira popularni show.

Linker
25. travanj 2024 17:03