Posavec
NOVO LICE GLAZBENIKA

Operacija mi je vratila samopouzdanje

Nekadašnji član boy benda Saša, Tin i Kedžo u novoj Gloriji otkriva kako mu se nakon operacije, kojom mu je smanjena čeljust, vratilo samopouzdanje pa u novu fazu pjevačke karijere – s novim producentom Nikšom Bratošem – ulazi mnogo zadovoljniji.

Damir Kedžo, 27-godišnji pjevač iz Omišlja s otoka Krka napokon je riješio zdravstveni i estetski problem koji ga je mučio od djetinjstva. Progenija, urođena deformacija donje čeljusti, s godinama je postajala sve izraženija i sada je, kaže, došao trenutak za operaciju.

– Morali su mi slomiti obje vilice. Da bi se, naime, dobio pravilan zagriz, gornja čeljust se za šest milimetara trebala pomaknuti prema naprijed, a donja šest milimetara unazad – objašnjava glazbenik, koji nakon operacije mjesec dana nije mogao govoriti.

Damir Leljak

Damir Kedžo prije i poslije operacije/Foto: Matota/Posavec

Sve o operaciji koja mu je dala novo lice s kojim kreće u pohod na hrvatsku glazbenu scenu pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 23. travnja.

Uz novi broj Glorije za 39 kn možete kupiti i prvi roman Nermin Bezmen, turske Danielle Steel, ‘U vrtlogu sudbine, Kurt Seyit i Šura’.

Linker
18. travanj 2024 04:41