IDA PRESTER

On se tako dobro ljubi

Nekoliko dana što ih je u Opatiji provela bez dečka koji joj je silno nedostajao bilo je dovoljno da Ida Prester (29), voditeljica HTV-ove emisije za mlade Briljanteen, pošalje cijeli svijet dovraga. I poljubi svojeg dragog pred pjevačima, novinarima, fotografima i svima ostalima koji su bili na završnom partyju Dore u hotelu Imperijal. Gleda li ih tko i što o njima misli, bilo joj je sasvim svejedno: nakon iscrpljujućeg izvješćivanja s hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, javljanja iz Green Rooma tijekom polufinalne i finalne večeri, voditeljica se samo htjela nježno priviti uz 32-godišnjeg novinara iz Rijeke, Davora Mandića.

Kako on zbog obveza u redakciji Novog lista nije mogao biti s njom u Opatiji dok se pripremala za veliko finale, bila je presretna što je estradnoj “gunguli” došao kraj i što se on pojavio zadnje, subotnje, večeri. A već iduće jutro zajedno su krenuli kući, u Zagreb.

– Već nekoliko mjeseci živimo zajedno u mojem stanu. Lijepo nam je, da nije tako, ne bismo se ni upustili u zajednički život. Od dečka očekujem da me voli i poštuje, a Davor mi to pruža. Nerazdvojni smo poput Loleka i Boleka – govori osnivačica i pjevačica electro-pop skupine Lollobrigida.

Daleko od kuhinje, ali blizu srca

Upoznali su se lanjskog lipnja na riječkom festivalu urbane klupske glazbe Hartera. Te večeri nisu baš puno pričali, ali i nekoliko rečenica bilo je dovoljno da među njima zaiskri i da prvi susret završi poljupcem. Potom je jedna stvar vodila drugoj – kaže pjevačica – a otpočetka je bilo jasno da se među njima zbiva nešto posebno. I da im se dogodila ljubav.

– Pala sam na njegove poljupce. Davor se predivno ljubi. No, uz to je zanimljiv, zabavan i pričljiv, novinar koji u svojoj redakciji prati kulturu. Nije baš oduševljen medijskom pozornošću zbog naše veze, no što je, tu je. Tome je teško umaknuti – govori Ida. Bez ikakvih su problema podijelili sve kućanske poslove osim jednog – kuhanja. Riješili su to dostavom gotove hrane, a nerijetko im i Davorova majka šalje svoje delicije iz Rijeke. Pjevačica dodaje da majka njezinog dečka odlično kuha pa svaki put kad dođe u Rijeku, uživa u njezinim ribljim specijalitetima.

– Zbog Davora, koji je strastveni skijaš, opet sam počela skijati, iako sam bila odlučila da se više neću smrzavati i “lomiti” na snijegu. Trebam li išta više reći? – pita Ida Prester.

Tanja Vučičević

Linker
25. travanj 2024 11:37