RIHANNA I CHRIS BROWN

On ju tuče, ona ga voli

Nakon što je objavljena fotografija pretučene Rihanne, svi su se pitali kakva je to zvijer njezin dečko Chris Brown, kada ju je mogao tako pretuči šakama, a, navodno, i gušiti vlastitim rukama. No, 21-godišnja pjevačica vidi u njemu puno više od nasilnika koji ju umjesto na dodjelu Grammyja poslao u bolnicu, te je odlučila dati još jednu šansu 19-godišnjem Brownu, koji se javno ispričao zbog onoga što je napravio.

– Nazvao ju je na njezin 21. rođendan, kako bi joj poželio sve najbolje. Počeli su razgovarati i shvatili da ne žele ostaviti ono što imaju – kazao je neimenovani izvor američkom tjedniku People.

I tako su, nepuna tri tjedna nakon nemilog incidenta, Rihanna i Chris Brown opet zajedno, a novu šansu ljubavi odlučili su dati u Miamiju. Tamo se odmaraju uživajući u suncu i moru, a domaćinstvo im je pružio Sean “Diddy” Combs ustupivši im na korištenje jednu od svojih vila kraj mora. Zaljubljeni par zasad ne izlazi zajedno na zabave, a kada su zajedno s njima je, navodno, i tjelesni čuvar koji pazi da mladi pjevač opet ne izgubi kontrolu. Rihanni menadžer i mentor Jay-Z jednostavno više ništa ne želi prepustiti slučaju, pa i te kako pazi kako se razvija gorko-slatka ljubavna priča.

– Koji god put ona odabrala, ja sam uz nju – kazao je, pak, Ronald Fenty, Rihannin otac, nakon što je čuo da se njegova kćer vratila u zagrljaj nasilniku.

Linker
16. travanj 2024 11:36