Blitz / Clay Enos
MARGOT ROBBIE

Omiljena antijunakinja dobiva vlastiti film

Produkcijska kuća Warner Bros najavila je da planira snimiti film u kojem će u glavnim ulogama biti žene – superheroine, ali i antijunakinje. Odlične vijesti za ljubitelje stripova potvrdio je DC Comics, jedna od najvećih i najpoznatijih izdavačkih kuća za stripove u Americi, koja je obećala da će sve više stavljati naglasak na ženske likove.

U prvom planu novog filma bit će Harley Quinn, koju će utjeloviti Margot Robbie, ali i druge žene poput Batgirl. Za sada je potvrđeno samo da će 25-godišnja glumica, koja će film i producirati, reprizirati svoju ulogu kao Harley Quinn koju je već utjelovila u filmu “Odred otpisanih”. Doktorica punog imena Harleen Quinzel je Batmanova neprijateljica i Jokerova partnerica u zločinu, a u dobrim odnosima je s Poison Ivy, zbog čega se mnogi nadaju da će i lik koji je 1997. godine u filmu “Batman i Robin” utjelovila Uma Thurman ponovno dobiti svoje mjesto na velikom platnu.

Ipak, prije filma o Harley Quinn, stiže film o Wonder Woman, još jednoj DC junakinji, koju će utjeloviti Gal Gadot, a očekuje se u kinima početkom srpnja iduće godine. Do tada možete skratiti vrijeme filmovima poput najnovijeg nastavka “X-Men: Apocalypse”, “Kapetan Amerika: Građanski rat” ili “Odred otpisanih” koji u kina dolazi u kolovozu.

Linker
19. travanj 2024 19:03