Olja Vori: Igor i ja živimo svoj san

Olja Vori za sebe će reći da je sve zanima, alternativa, moda, različite kulture i stilovi života, a Pariz je takav da svaki dan možeš otkriti nešto novo.

– O, pa znam ja ta govorkanja. Olja po cile dane šeće po ‘Šanze Lizeu’ i šopingira. Mo’š misliti. A jednako se oblačim u Parizu, Splitu, Zagrebu ili Braču. Ja sam dnevni tip, volim se srediti kad idem u grad, na utakmicu, volim se poigrati odjećom, nakitom. Još kao djevojčica kitila sam se šarenim bakinim nakitom iz Brazila. Radim ono što mi paše. Uostalom, nikome se ne moram opravdavati. To je pomalo smiješno, u Parizu nitko ne gleda jesi li se sredio ili nisi. Ne’š ti. Svatko piči svoj film – ispričala je Olja za Jutarnji list.

Purger i Dalmatinka nije, kaže, loša kombinacija. Kad se razgovor rasplamsa, i nakon 14 godina Igor zna reći da mu treba rječnik stranih riječi, smije se Olja. Ljubomorna? Ne. Dok je bila mlađa, možda malo, ali s godinama, kaže, čovjek dobiva mirno samopouzdanje.

– Igor i ja živimo svoj san. Stan u Parizu nam je na 21. katu, tako da smo stalno u oblacima – nasmijala se tamnooka Splićanka i odjurila kući pred televizor. Taj dan smo, naime, svi držali palčeve za prolazak u polufinale.

Linker
20. travanj 2024 06:40