PRAVAC - LONDON

Oliver spas pronašao u autobusu

Bit će to uistinu koncert za pamćenje, slažu se svi glazbenici koji će skupa s Oliverom Dragojevićem u ponedjeljak ipak nastupiti na pozornici prestižnog ‘Royal Albert Halla’ u Londonu, piše Jutarnji list. Zbog erupcije vulkana na Islandu dugo najavljivani nastup u četvrtak je postao upitan. Tijekom petka organizatori su smišljali što učiniti, da bi nakon višesatnog razmatranja odlučili: u London se kreće autobusima.

Za Olivera i društvo zakupljena su dva autobusa. Prvi je krenuo u 14 sati, a u njemu su se uz splitskog pjevača nalazili Alan Bjelinski , Zagrebački solisti, snimatelji i tehničari. Drugi autobus iz Zagreba kreće u nedjelju u 2 sata ujutro s putnicima Marko Toljom , Antom Gelom , članovima Oliverovog benda Dupini, pratećim vokalima…

– Osjećamo se kao da idemo na maturalac. Tijekom putovanja preći ćemo 1600 kilometara, a koliko znam, idemo rutom od Zagreba preko Graza, Nürnberga, Frankfurta, Antwerpena, Dovera… – kaže Ante Gelo, koji se za putovanje počeo pripremati u subotu ujutro, čim je čuo da se ipak kreće u London. Marko Tolja, koji je u London također ide tim autobusom, stvari za put spremio je za 15-tak minuta, između generalne probe i nastupa u emisiji ‘Zvijezde pjevaju’.

– Bilo je zamišljeno da u London dođem u nedjelju poslijepodne, no zbog vulkana ću morati propustiti tulum što ga sudionici showa ‘Zvijezde pjevaju’ nakon svake emisije upriliče u obližnjem kafiću – kaže riječki pjevač kojem je velika čast što će nastupiti na prestižnoj londonskoj pozornici u biranom društvu.

Klara Rožman / Jutarnji list

Linker
24. travanj 2024 10:08