Gloria
U NOVOJ GLORIJI

Oliver Dragojević: Očekujem odlične nastupe s Ninom u Americi

Hrvatska glazbena legenda Oliver Dragojević (66) trenutno se nalazi na jednomjesečnoj turneji po Americi, a koju je započeo 9. svibnja u Vancouveru u Kanadi.

Na turi po američkim gradovim San Joseu, San Pedru, Los Angelesu, Detroitu, Chicagu te New Yorku, prate ga i Tedi Spalato i Nina Badrić.

Na turneji vas prate Nina Badrić i Tedi Spalato kao posebni gosti?

– To je bila ideja organizatora, a meni se jako svidjela. S Tedijem sam već putovao, a s Ninom sam se par puta našao na domaćim pozornicama. Očekujem dobru zabavu i odlične nastupe jer su oboje talentirani umjetnici i ugodne osobe.

Hoćete li vi i Nina zajedno izvoditi neke pjesme?

– Samo jednu, ali još nismo odlučili koju. Vjerojatno nešto iz mog repertoara. Ona je već izvodila neke moje pjesme, a meni je od njezinih najdraža “Čarobno jutro”. Otpjevat ću nešto i s Tedijem te s Ljiljanom Nikolovskom, bivšom pjevačicom Magazina, koja živi u Americi pa će nam se tamo pridružiti.

Ostatak velikog intervjua u kojem Oliver otkriva kako je proslavio 40-tu godišnjicu braka sa suprugom Vesnom, što kod nje najviše cijeni i koja je tajna njihova dugogodišnjeg braka, ali i po kome je dobio ime te zašto je zadnjih godina u crnini pročitajte u tiskanom izdanju Glorije koja je na kioscima od 15. svibnja 2014.

Related content
Linker
21. travanj 2024 03:21