RASPRODAN LISINSKI

Oliver Dragojević: Na dan koncerta najbolje je što manje jesti

Legenda hrvatske glazbene scene Oliver Dragojević na najljepši je mogući način poželio dobro jutro Zagrebu. Uoči prvog od tri rasprodana koncerta u Lisinskom na radiju Anteni Zagreb otpjevao je pjesme s novog albuma. Slušatelji Jutarnjeg showa Barbare Kolar i Saše Bunete doznali su da je glazbena legenda spremna za zagrebačke koncerte, kako se probudio u četiri sata ujutro te da Zagrebu priprema vrhunski glazbeni doživljaj.

Spreman sam za Lisinski koji je vrhunska koncertna dvorana i vrlo lijep ambijent, a tri rasprodana koncerta fantastičan su uspjeh. Prostor je intiman, publika čuje svaki glas i zaista uživa u izvedbama. Prije koncerata se ne upjevavam, a što se tiče prehrane na dan koncerta najbolje je što manje jesti! – izjavio je Oliver Dragojević.

Glazbenik je otkrio da mu je neostvarena želja duet sa Rayom Charlesom, a da bi od mladih glazbenika rado snimio duet sa Brunom Marsom. Što se nogometa tiče najviše vjeruje u rezultat. Na Islandu je hladno tako da će naši nogometaši pobijediti ako zaista jako žele dobar rezultat, a Oliver misli da će se rasplet odigrati u Hrvatskoj.

Uživo u programu Antene Zagreb Oliver je otpjevao pjesme Do Kraja Vrimena i Konfidenca s novog albuma.

Linker
07. listopad 2022 11:00