Instagram
DOBRE IDEJE

Olakšajte si život ljeti pomoću ove 3 stvari

Zazirete li od velikih vrućina i tražite li ideje kako svoj stil i garderobu maksimalno prilagoditi vremenskim uvjetima – razmislite o sljedeća tri modna dodatka.

1. Silikonski, samoljepljivi grudnjak

Ljeto je idealno vrijeme za nošenje haljina i majica s otvorenim leđima, koje su posebno aktualne ove sezone. Međutim, ukoliko vas smeta grudnjak koji izviruje, a koji je i estetski nepoželjan – razmislite o kupovini samostojećih silikona koji se lijepe na grudi i nemaju nikakva dodatna kopčanja i vezanja.

99,90 kn, H&M

2. Turban

Osim što je odličan modni dodatak i osvježit će bilo koju modnu kombinaciju – turban je najbolji modni dodatak za ljeto. Možete ga nositi na mnoštvo načina – tako da sklanja kosu s lica, vrata – jednim potezom olakšavati si vrućine i pitanje ljetne frizure.

79,90 kn Zara

3. Lepeza za hlađenje

Lepeza nekoć nije bila samo ljetni modni dodatak i “rekvizit” nego je odavala i statusni simbol. Posljednjih godina sve češće se može vidjeti u modernim varijantma i u ulozi pravog ljetnog modnog dodatka. Lepeza je retro, moderno i složit ćete se – neizostavno ljetno pomagalo koje je dopušteno koristiti baš svugdje.

Foto: Flickr

Linker
20. travanj 2024 04:27