SRDAČAN PREKID

Oksana progovorila, ali ne želi tračati Gibsona

Ako je cijeli svijet showbiza bio iznenađen brzinskim prekidom holivudske zvijezde Mela Gibsona (54) i ruske pjevačice Oksane Grigorieve (39), sad je sigurno da je ta vijest najviše zatekla upravo novopečenu majku. Ona je kako tvrdi, nakon rođenja kćerkice Lucije doživjela najveći šok u životu nakon što je saznala da se veza zbog koje je australski filmaš prekinuo 28-godišnji brak sa suprugom Robyn, na kraju isto tako – raspala.

Kao glavni razlog razvoda braka, Gibson, koji s bivšom suprugom ima sedmoro djece, naveo je tada “nepomirljive razlike u karakteru”.

Iako u ekskluzivnom intervjuu za časopis Hello prvi put otkriva što se usitinu dogodilo u njihovoj trogodišnjoj vezi, ruska pjevačica tvrdi da je prekid bio “srdačan i obostran”.

Mama dvoje djece koja se ponovno suočava sa činjenicom da će ih odgajati kao samohrana majka, ipak je dala naslutiti što je posrijedi.

– Istina se uvijek sazna – misteriozno je zaključila Grigorieva u intrevjuu, insinuirajući da Gibson nije imao posve otvorene karte u njihovom odnosu.

Linker
29. travanj 2024 14:52